وجه الضمان حراج شمش یک میلیارد تومان شد پیش‌بینی بورس، فردا (دوشنبه، ۵ خرداد ۱۴۰۴)| پس‌لرزه توقف واگذاری خودروسازان ادامه دارد؟ پیش‌بینی قیمت ارز و دلار، فردا (دوشنبه، ۵ خرداد ۱۴۰۴) پیگیری عادی‌سازی پرونده ایران در FATF در اجلاس اوراسیا قیمت جدید کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول (۴ خرداد ۱۴۰۴) شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا درباره واگذاری سهام ایران‌خودرو و سایپا اطلاعیه داد علت گران شدن قیمت سیمان چه بود؟ افزایش ۱۵ درصدی مصرف برق در خراسان رضوی در اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ نسبت‌به سال گذشته پرداخت وام‌های خرد بدون مراجعه حضوری ۲۰۰ میلیون تومان پاداش برای معرفی استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز سقف جدید نگهداری ارز برای اشخاص مشخص شد (۴ خرداد ۱۴۰۴) ثبت سفارش جدید برنج از ۱۰ خرداد آغاز می‌شود خروج سنگین پول حقیقی از بازار سهام | خودرویی‌ها ترمز بورس را کشیدند (۴ خرداد ۱۴۰۴) مبارزه با آفت ملخ در حدود ۴ هزار هکتار از مزارع مشهد انجام شد شرکت‌های خراسانی در بورس؛ از خوش‌بینی تا واقعیت اکتشاف، مهم ترین چالش پیش روی توسعه معادن خراسان رضوی | ثروت خفته خراسان در دل زمین ایران پنجمین قدرت معدنی جهان | کشف ۲درصد گنجینه‌های معدنی ایران طلا و سکه امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۴ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۴ خرداد ۱۴۰۴) | دلار به کمتر از ۸۳ هزار تومان افت کرد مشکل بیمه کامیون‌داران حل خواهد شد | احتمال سه‌نرخی‌شدن سوخت کامیون‌ها جریمۀ روزانه ۱۰۰ هزار تومانی خودروهای بدون معاینه فنی خرید تضمینی گندم در خراسان‌رضوی از ۸.۵ هزار تن عبور کرد (۴ خرداد ۱۴۰۴) صدور کارت سوخت در کمتر از یک هفته | ثبت‌نام اینترنتی جایگزین مراجعه حضوری شد توقف واگذاری سهام ۲ شرکت بزرگ خودروساز ایران‌خودرو و سایپا در بورس (۴ خرداد ۱۴۰۴) چین، دو فروند هواپیمای کارکرده مسافربری را ۴برابر گران‌تر از قیمت واقعی به ایران فروخت جمع‌آوری کارت‌های سوخت از امروز استارت خورد (۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش مصرف آب با گرم‌شدن هوا | در تابستان باید منتظر جیره‌بندی آب در مشهد باشیم؟ طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان چه دستاوردی داشت؟ | گران‌فروشی نان‌های بی‌کیفیت زیر سایه طرح هوشمندسازی یارانه یک ماه گذشته نانوایی‌ها واریز شد | احتمال افزایش قیمت نان در آینده‌ای نزدیک
سرخط خبرها

صنایع استان نیازمند کارگر است | کاهش بیکاری در دوساله اخیر در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۷۹۶۷۴
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۴
صنایع استان نیازمند کارگر است | کاهش بیکاری در دوساله اخیر در خراسان رضوی
استاندار خراسان رضوی گفت: در شرایط فعلی که مشکلات زیادی داریم مدیریت کار سختی است. ما تحت عملیات رسانه‌ای و روانی معاندان هستیم. فضا عادی نیست و هم باید به مشکلات مردم رسیدگی کنیم و هم در مقابل رسانه‌های دشمن ایستادگی کنیم. 
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوب‌علی نظری امروز پنجشنبه (۲۶ مرداد) در جلسه شورای اداری استان خراسان رضوی با بیان اینکه مدیران باید در خطوط مقدم پیشتاز باشند تا بتوانند دستگاه‌های مرتبط با خودشان را به دنبال خودشان بکشانند، گفت: در زمان دفاع مقدس فرماندهان می‌گفتند بیایید و امروز ماهم باید در میدان باشیم و با همین روحیه و‌ نگاه مشکلات را مدیریت کنیم.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: براساس آخرین جمع‌بندی‌ها برنامه هفتم توسعه مطالعه شود و اگر از موضوعی غفلت یا ناقص شده به نمایندگانمان در مجلس شورای اسلامی منتقل کنیم.

نماینده عالی دولت در استان خراسان رضوی گفت: جهت‌گیری‌ها خیلی مهم است و رهبر انقلاب بار‌ها فرموده‌اند که اگر بخواهیم جزئی و موردی به انقلاب نگاه کنیم دچار انحراف خواهیم شد، اما اگر به‌صورت کلی نگاه کنیم متوجه می‌شویم که انقلاب روبه پیشرفت است. دولت هم با همین نگاه کارش را آغاز کرده است. نباید تورم باشد و گرانی‌هایی نیز وجود دارد و سفره مردم کوچک شده و لذا اگر به صورت کلی نگاه کنیم روبه پیشرفت هستیم و در آینده اتفاقات خوبی رخ خواهد داد.

وی گفت: همه اقدامات در استان هدفمندی شده است. ما خودمان باید بر این باور باشیم که بتوانیم از حرکت کلی دفاع یا تبیین کنیم.

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: هر موضوعی که شما تمرکز کنید ممکن است بعضی جا‌ها سرعت لازم را نداشته باشیم. در بخش‌های عمرانی و مربوط به اقتصاد و انرژی و مسکن، سرعت ما نسبتا خوب است.

نظری گفت: ما در موضوع مسکن، تامین زمین و زیرساخت و تسهیلات مشکلاتی داریم اما در حال انجام است و در شرایط مناسب و خوبی هستیم.

وی با بیان اینکه صنایع استان نیازمند نیروی کار و کارگر است، گفت: در حوزه اشتغال در سال‌های گذشته شاهد بودیم برخی بنگاه‌های اقتصادی تعطیل می‌شد. اما امسال در استان ما شاخص بیکاری ۴.۴ است که این اعداد پیام‌هایی برای ما دارد.

نظری تصریح کرد: فضای حاکم استان از نظر جذب سرمایه تغییر کرده است. استان خراسان رضوی از آن فضای منفی گذشته عبور کرده و زمینه‌های سرمایه‌گذاری فراهم شده است.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: باید با همین سرعت، دقت، اراده و انگیزه مسیر را دنبال کنیم.

وی تاکید کرد: کار‌های جاری نباید دچار خدشه شود و همچنین اطلاع‌رسانی منطقی و دقیق با استفاده از این فرصت زمانی بسیار مهم است.

نظری ادامه داد: خدمات ویژه و مضاعف در هفته دولت جدی‌تر و بیشتر شود. هفته دولت مردم بیشتر حساس هستند و رسانه‌ها می‌خواهند دستاورد‌ها را منعکس کنند. دقت کنید به اندازه کافی رسانه‌های دشمن و معاند فضاسازی مسموم دارند و ما خودمان عامل این موضوع نباشیم. مراقبت‌های لازم در سخنرانی‌ها و ارتباط‌گیری‌ها مدنظر قرار داده شود.

وی تاکید کرد: ما به دنبال سفر‌های تشریفاتی به شهرستان نیستیم. هدف ما از سفر شهرستانی بررسی وضعیت و حل چالش و مشکلات است.

به گفته وی، باید در مدیریت خودمان شفاف سازی داشته باشیم. باید مدیریت مبتنی بر حضور در میدان و تحقق اهداف باشد. این مسئله برای ما اهمیت زیادی دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->